Stetoscoape

Stetoscopul este un instrument medical folosit pentru ascultarea unor sunete specifice din interiorul corpului uman.
„Un stetoscop este un instrument ce nu poate funcționa decât dacă la fiecare din cele doua capete ale sale se afla o ființa umana.“
Dickinson W. Richards, laureat al Premiului Nobel pentru Medicină în 1956.

Afișez toate cele 13 rezultate

 • Reduceri!

  Stetoscop Littmann 3M Lightweight II S.E.

  PRP Prețul inițial a fost: 335.00 lei.Prețul curent este: 295.00 lei.

  Stetoscopul Littmann® 3M™ Lightweight II S.E. este un instrument ideal ca entry-level, cu diafragma reglabilă și capsulă cu doua fețe care oferă performanțe acustice de încredere.

 • Reduceri!

  Stetoscop Littmann 3M Classic III

  PRP 549.00 lei599.00 lei

  Stetoscop Littmann® 3M™ Classic III este ultima versiune a stetoscopului care ajută milioane de profesioniști din domeniul medical să atingă cele mai înalte performanțe.

  Stetoscopul oferă o sensibilitate acustică ridicată pentru o performanță de excepție, plus o capsulă versatilă față-verso cu diafragme reglabile.

  Garanție 5 ani.

  Acest stetoscop Littamnn Classic III se recomandă atât studenților cât și medicilor rezidenți.

 • Stetoscop Littmann 3M Cardiology IV

  PRP 1,485.00 lei

  Stetoscop Littmann® 3M™ Cardiology IV este creat pentru performanță acustică extraordinară, combinată cu o versatilitate excepțională.

  Acest stetoscop Littmann este unul dintre cele mai recunoscute stetoscoape din domeniu. Prin design-ul său inovator oferă diafragme reglabile pe ambele părți pentru ușurință în utilizare la tratarea pacienților adulți sau copii.

 • Stetoscop Riester duplex, capsulă dublă din aluminiu

  PRP Prețul inițial a fost: 156.00 lei.Prețul curent este: 156.00 lei.

  Stetoscopul duplex este un stetoscop Riester de înaltă calitate cu capsulă dublă precisă. Performanța acustică a fost îmbunătățită considerabil.

 • Stetoscop electronic 3M™ Littmann® CORE Digital, Negru, capsula curcubeu

  PRP Prețul inițial a fost: 2,290.00 lei.Prețul curent este: 2,290.00 lei.
  Stetoscopul electronic 3M™ Littmann® CORE Digital este cel mai avansat stetoscop creat de 3M Littmann pana in prezent, cu o amplificare de pana la 40x (la frecventa de varf, comparativ cu modul analogic), anulare activa a zgomotului (active noise cancellation), vizualizarea in aplicatie a undelor sonore si alte functionalitati extraordinare concepute pentru a-ti oferi un imagine mai clara a sanatatii pacientului. Este mai mult decat un stetoscop. Este un mod cu totul nou de a pune ascultarea pe primul loc.
 • Stetoscop Riester duplex capsulă din alamă placată cu crom

  PRP Prețul inițial a fost: 180.00 lei.Prețul curent este: 180.00 lei.

  Stetoscopul duplex este un stetoscop Riester de înaltă calitate cu capsulă dublă precisă. Performanța acustică a fost îmbunătățită considerabil.

 • Stetoscop Riester Duplex capsulă din aluminiu

  PRP 240.00 lei

  Stetoscopul duplex de la Riester se distinge prin performanțe acustice remarcabile. El a fost reconstruit în întregime pentru a face față provocărilor zilnice.

 • Stetoscop Littmann 3M Classic II Pediatric

  PRP Prețul inițial a fost: 665.00 lei.Prețul curent este: 665.00 lei.

  Stetoscop Littmann® 3M™ Classic II Pediatric este creat special pentru auscultarea pediatrică, recomandat pentru copii de la vârsta de 2 ani până la 6 ani.

  Stetoscopul pediatric oferă o sensibilitate acustică ridicată, prin intermediul capsulei cu două fețe, pentru sunete atât de frecvență înaltă cât și joasă.

 • Stetoscop Littmann 3M Classic II Infant

  PRP Prețul inițial a fost: 675.00 lei.Prețul curent este: 675.00 lei.

  Stetoscop Littmann® 3M™ Classic II Infant este creat special pentru auscultarea pediatrică, recomandat pentru copii de la vârsta de până la 2 ani.

  Stetoscopul infant oferă o sensibilitate acustică ridicată, prin intermediul capsulei cu două fețe, pentru sunete atât de frecvență înaltă cât și joasă.

 • Stetoscop Littmann 3M Master Cardiology

  PRP Prețul inițial a fost: 1,585.00 lei.Prețul curent este: 1,585.00 lei.

  Stetoscopul Littmann® 3M™ Master Cardiology este cel mai avansat stetoscop acustic, pentru o auscultație exactă a sunetelor de frecvențe diferite prin simpla alternare a presiunii asupra capsulei.

  Stetoscopul cardiologic este recomandat pentru utilizarea de către medicii cardiologi și pneumologi. Pentru zonele dificile și pentru auscultația pediatrică i se poate monta un adaptor special.

 • Borsetă stetoscop model nou

  PRP Prețul inițial a fost: 60.00 lei.Prețul curent este: 60.00 lei.

  Borseta stetoscop este concepută pentru a proteja stetoscopul de socuri și de murdărie.

  În interior are pe o parte un decupaj sub forma unui stetoscop, ceea ce asigură un suport excelent, iar pe cealaltă parte un buzunar tip plasă, pe 2/3 din lungimea ei, cu alte posibilități de stocare: CD-uri, manuale de utilizare, etc.

 • Stetoscop Riester Anestophon

  PRP 95.00 lei

  Stetoscop Riester anestophon este inovator în special pentru asistentele medicale și personalul de asistență medicală.

  Stetoscopul este echipat cu o capsulă nou dezvoltată pentru măsurarea tensiunii arteriale. Performanța acustică a fost imbunătățită în ariile de frecvență relevante.

 • Tensiometru mecanic cu stetoscop

  PRP Prețul inițial a fost: 95.00 lei.Prețul curent este: 95.00 lei.

  Tensiometru mecanic cu stetoscop este calibrat și oferă precizie în măsurarea corectă a tensiunii arteriale.

Ai ajuns la final! ;)

Ai ajuns la final! ;)