Despre noi

Farmacie online autorizată de Ministerul Sănătații.

NextMed este un brand al SC Manufarm SRL, care este autorizată de Ministerul Sănătății, Direcția Politica Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale, cu activitate de drogherie on-line, cu farmacist responsabil pentru vânzarea şi eliberarea medicamentelor prin intermediul serviciilor informatice, în conformitate cu prevederile art.12, alin. (2), din OMS nr. 444/2019.

Totul începe cu tine, cu sănătatea și confortul tău.

Cu o experienţă de peste 20 de ani în tratarea şi consilierea pacienţilor în farmacie, echipa NextFarma îşi propune să continue aceeaşi tradiţie și în mediul online. În momentul în care libertatea de mişcare este îngrădită chiar și cele mai banale activitaţi zilnice pot părea imposibile. Se ştie că prevenţia unei afecţiuni este mult mai facilă decât tratarea acesteia.

Scopul nostru

Dar ce facem când răul este deja produs, când boala s-a instalat și pacientul suferă? Scopul nostru este imbunătăţirea calităţii vieţii pacientului până la recuperarea totală și definitivă, atunci când este posibil. Pentru cei care au probleme cu spatele, de la clasicele dureri de spate până la cunoscuta cifoză, NextFarma pune la dispoziţie ortezele medicale.

Persoanele cu afecţiuni care ingreunează deplasarea pot găsi aici atât diversele modele de cârje cât şi sfaturi practice din partea persoanelor competente. În cazul în care vorbim de o imobilizare la pat, fie că este pe o perioadă scurtă sau lungă NextFarma recomandă produsele antiescare, benefice atât în prevenirea cât şi tratarea neplăcutelor escare.

Pentru a veni în sprijinul pacienților și a celor care îi îngrijesc am creat o serie de site-uri de informare specializate pe anumite produse sau afecțiuni, dar și farmacie online cu livrare în 24 de ore, de unde se pot cumpăra produsele.