Livrăm din stoc în 24-48h oriunde în țară! Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 500 lei.

Stetoscop Littmann 3M Master Cardiology

PRP Prețul inițial a fost: 1,585.00 lei.Prețul curent este: 1,585.00 lei.

Descriere scurtă produs:

Stetoscopul Littmann® 3M™ Master Cardiology este cel mai avansat stetoscop acustic, pentru o auscultație exactă a sunetelor de frecvențe diferite prin simpla alternare a presiunii asupra capsulei.

Stetoscopul cardiologic este recomandat pentru utilizarea de către medicii cardiologi și pneumologi. Pentru zonele dificile și pentru auscultația pediatrică i se poate monta un adaptor special.

SKU: NXT-ST10 Categorii: , ,

Stetoscop Littmann 3M Master Cardiology

Stetoscop Littmann® 3M™ Master Cardiology™ are o piesă de auscultație “Master” cu diafragma reglabilă – o invenție a companiei 3M – care permite medicilor să audă sunete de frecvențe diferite prin simpla alternare a presiunii asupra capsulei.

Stetoscop Littmann Master Cardiology este recomandat pentru utilizarea de către medicii cardiologi și pneumologi. Pentru zonele dificile și pentru auscultația pediatrică i se poate monta un adaptor special.

Spre deosebire de modelele cu două fețe, nu este nevoie să întoarceți sau să repoziționați capsula. Această caracteristică de economisire a timpului permite furnizorului de servicii medicale să se concentreze asupra pacientului, în timp ce diafragma asigură confortul pacientului prin faptul că nu provoacă senzația de răcoare.

Tehnologia diafragmei reglabile – o invenție a companiei 3M – permite medicilor să audă diferite frecvențe prin simpla alternare a presiunii asupra capsulei. Apăsați ușor capsula pentru a auzi sunetele de frecvență joasă și apăsați mai fermă pentru a auzi sunetele de frecvență înaltă. Această caracteristică de economisire a timpului permite furnizorului de servicii medicale să se concentreze asupra pacientului, în timp ce diafragma asigură confortul pacientului prin faptul că nu provoacă senzația de răcoare.

 

Utilizarea modului diafragma (pentru frecvențe înalte)

Utilizarea modului diafragma (pentru frecvente inalte)

Apăsați ferm pe capsulă. Prin presiunea asupra capsulei, mișcarea membranei diafragmei este restricționată. Aceasta blochează (sau atenuează) sunetele de frecvență joasă și va permite să auziți sunetele de frecvență înaltă.

 

Utilizarea modului clopot (pentru frecvențe joase)

Utilizarea modului clopot (pentru frecvente joase)

Așezați ușor capsula stetoscopului pe pielea pacientului, fără a apăsa. În momentul în care membrana diafragmei este suspendată, aceasta face să rezoneze sunetele de frecvență joasă.

 

Iată prin ce iese în evidență Stetoscopul Master Cardiology:

  • Capsula “Master” cu o singură față, cu diafragma reglabilă, inventată de 3M: alternează cu ușurință între sunetele de frecvență joasă și înaltă fără a fi necesară întoarcerea capsulei.
  • Stetoscop superior cu performanțe de ultima generație, îndeplinind standardele specialiștilor din domeniul medical care pretind un răspuns acustic de calitate.
  • Piesa de auscultație solidă, din oțel inoxidabil, cromat, lucrată manual.
  • Capsula nu provoacă senzația de răcoare în contact cu pielea pacienților.
  • Cele două canale ale sunetului într-un singur tub elimină zgomotele perturbatoare ale frecării create de tuburile duble tradiționale.
  • Brațele stetoscopului sunt ușoare, confortabile și flexibile, putând fi îndoite cu încredere de un milion de ori, și sunt poziționate corect din punct de vedere anatomic.
  • Olive auriculare moi de tip “snap-tight”, pentru o izolare acustică optimă.
  • Adaptor pentru proceduri speciale pentru zonele dificile sau pentru uz pediatric.

Modalitati de plata
7