Livrăm din stoc în 24-48h oriunde în țară! Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 500 lei.

Stetoscop Littmann 3M Classic II Infant

PRP Prețul inițial a fost: 675.00 lei.Prețul curent este: 675.00 lei.

Descriere scurtă produs:

Stetoscop Littmann® 3M™ Classic II Infant este creat special pentru auscultarea pediatrică, recomandat pentru copii de la vârsta de până la 2 ani.

Stetoscopul infant oferă o sensibilitate acustică ridicată, prin intermediul capsulei cu două fețe, pentru sunete atât de frecvență înaltă cât și joasă.

SKU: NXT-ST7 Categorii: , ,

Stetoscop Littmann 3M Classic II Infant


Stetoscopul Classic II Infant este utilizat atât de studenți, cât și de cadrele medicale, pentru a identifica, a asculta și a studia sunetele inimii, plămânilor, și ale altor părți ale corpului în diagnosticarea și evaluarea fizică a pacienților nou-născuți.

Stetoscopul Classic II Infant oferă o sensibilitate acustică ridicată, prin intermediul capsulei cu doua fețe, pentru sunete atât de frecvență înaltă cât și joasă.

Tubulatura elastică își păstrează forma și flexibilitatea în timp, chiar dacă stetoscopul se pliază strâns în buzunar. Aceasta oferă stetoscopului o viață mai lungă, datorită rezistenței la uleiurile pielii și alcool. Tubulatura de ultimă generație nu conține latex, un beneficiu atât pentru profesioniștii din domeniul medical cât și pentru pacienții care sunt sensibili. Și, pentru a avea un rol important în protecția sănătății umane și a mediului înconjurător, tubulatura de ultima generație nu conține plastifianți de tip ftalați.

Stetoscopul Classic II Infant este fabricat în Statele Unite ale Americii pentru o calitate constantă și vine însotit de olive auriculare moi și instrucțiuni.

Iată prin ce iese în evidență stetoscopul Classic II Pediatric:

  • Model cu două fețe, cu capsula cu clopot tradițional (de 1,9 cm) sau diafragma plutitoare.
  • Creat, dimensionat și perfecționat acustic pentru utilizarea în cazul nou-născuților sau sugarilor.
  • Piesa de auscultație este confectionată din oțel inoxidabil.
  • Capsula nu provoacă senzația de răcoare în contact cu pielea pacienților.
  • Tub cu un lumen de înaltă performanță, care își păstrează forma și flexibilitatea în timp.
  • Olive auriculare moi de tip “snap-tight”, pentru o izolare acustică optimă.
Modalitati de plata
27