Livrăm din stoc în 24-48h oriunde în țară! Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 500 lei.

Stetoscop Littmann 3M Cardiology IV

PRP 1,485.00 lei

Descriere scurtă produs:

Stetoscop Littmann® 3M™ Cardiology IV este creat pentru performanță acustică extraordinară, combinată cu o versatilitate excepțională.

Acest stetoscop Littmann este unul dintre cele mai recunoscute stetoscoape din domeniu. Prin design-ul său inovator oferă diafragme reglabile pe ambele părți pentru ușurință în utilizare la tratarea pacienților adulți sau copii.

SKU: NXT-ST11 Categorii: , ,

Stetoscop Littmann 3M Cardiology IV


Stetoscopul Littmann® 3M™ Cardiology IV™, unul dintre cele mai recunoscute stetoscoape din domeniu, oferă prin design-ul său inovator diafragme reglabile pe ambele părți pentru usurința în utilizare la tratarea pacienților adulți și copii.

Partea pediatrică a capsulei se poate converti în clopot tradițional prin îndepărtarea diafragmei reglabile și înlocuirea acesteia cu inelul cauciucat inclus.

Alegeți partea activă a capsulei: numai o față a capsulei este activă din punct de vedere acustic în orice moment, identificată printr-un marcaj pe tijă. Rotiți capsula pentru a face ca partea inactivă să devină parte activă.

Reglați tensiunea căștilor: pentru reducerea tensionării arcului, îndepărtați tuburile auriculare, iar pentru creșterea tensionării arcului, strângeți tuburile auriculare (conform imaginilor de mai jos).

tensiune micatensiune mare

Stetoscopul Cardiology IV nu este doar pentru cardiologi. Acesta este utilizat de către medici specialiști și generaliști, pediatri, din departamentul ATI, personal UPU, asistente medicale, studenți la medicină și alte cadre medicale pentru a identifica, a asculta și a studia sunetele inimii, plămânilor și ale altor organe la pacienții adulți și copii. Utilizați partea mare pentru adulți și partea mică pentru pacienți pediatrici sau cei slabi, în jurul bandajelor și în evaluarea carotidei.

Tubul cu lumen dublu asigură două trasee sonore într-un singur tub. Tehnologia diafragmei reglabile – o invenție a companiei 3M – permite medicilor să audă mai bine diferite frecvențe prin simpla alternare a presiunii asupra capsulei. Apăsați ferm partea pentru adulți pentru a auzi sunetele de frecvență înaltă. Această caracteristică de economisire a timpului permite furnizorului de servicii medicale să se concentreze asupra pacientului, în timp ce diafragma asigură confortul pacientului prin faptul că nu provoacă senzația de răcoare.

 

Utilizarea modului diafragma (pentru frecvențe înalte)

Utilizarea modului diafragma (pentru frecvente inalte)

Apăsați ferm pe capsulă. Prin presiunea asupra capsulei, mișcarea membranei diafragmei este restricționată. Aceasta blochează (sau atenuează) sunetele de frecvență joasă și vă permite să auziți sunetele de frecvență înaltă.

 

Utilizarea modului clopot (pentru frecvențe joase)

Utilizarea modului clopot (pentru frecvente joase)

Asezați ușor capsula stetoscopului pe pielea pacientului, fără a apăsa. În momentul în care membrana diafragmei este suspendată, aceasta face să rezoneze sunetele de frecvență joasă.

 

Tubulatura elastică își păstrează forma și flexibilitatea în timp, chiar dacă stetoscopul se pliază strâns în buzunar. Aceasta oferă stetoscopului o viață mai lungă, datorită rezistenței la uleiurile pielii și alcool. Tubulatura de ultimă generație nu conține latex, un beneficiu atât pentru profesioniștii din domeniul medical cât și pentru pacienții care sunt sensibili. Și, pentru a avea un rol important în protecția sănătății umane și a mediului înconjurător, tubulatura de ultimă generație nu conține plastifianți de tip ftalati.

Stetoscopul Cardiology IV este fabricat în Statele Unite ale Americii pentru o calitate constantă și vine însoțit de olive auriculare mari și mici, inel cauciucat pentru clopot, și instrucțiuni.

Iată prin ce iese în evidență stetoscopul Cardiology IV:

  • Capsula combinată: fața mare poate fi utilizată în cazul pacienților adulți, în timp ce fața mică este folosită în cazul pacienților slabi sau pentru pediatrie, în jurul bandajelor sau în controlul carotidei.
  • Posibilitatea conversiei feței mici în clopot tradițional prin îndepărtarea diafragmei și înlocuirea cu inelul cauciucat inclus ce nu provoacă senzația de răcoare.
  • Diafragma brevetată cu frecvență duală, reglabilă pe fiecare față, care alternează între sunetele de frecvență joasă și cele de frecvență înaltă, fără a fi necesară întoarcerea capsulei.
  • Capsula, inelul și diafragma nu provoacă senzația de răcoare în contact cu pielea pacienților.
  • Cele două canale ale sunetului într-un singur tub elimină zgomotele perturbatoare ale frecării create de tuburile duble tradiționale.
  • Brațele stetoscopului sunt flexibile, ușor ajustabile pentru un confort personalizat. Olivele auriculare înclinate sunt perfect aliniate cu canalele urechii.
  • Olive auriculare moi de tip “snap-tight”, pentru o izolare acustică optimă.
  • Performanța acustică senzațională și versatilitate exceptională, oferite de unul dintre cele mai recunoscute stetoscoape din domeniu.
Modalitati de plata