Livrăm din stoc în 24-48h oriunde în țară! Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 500 lei.

X Pill 1 Capsulă, stimulent sexual NATURAL

PRP 25.00 lei

Descriere scurtă produs:

X-PILL conține extracte naturale puternice, ingrediente ce ajută la îmbunătățirea performanțelor sexuale. X-PILL înseamnă erecții mai puternice!

X-PILL are efecte vizibile de la prima administrare, este cel mai nou și mai eficient mod de a obține performanțele sexuale dorite.

Citește descriereaVezi mai puțin
SKU: NXTXPILL1-2 Categorii: , ,

X Pill 1 Capsulă, stimulent sexual NATURAL


X-PILL, cu efecte vizibile de la prima administrare, este cel mai nou și mai eficient mod de a obține performanțele sexuale dorite .

X-PILL rezultate :

 • Produce erecții puternice, multiple și de foarte lungă durată
 • Efect imediat datorită extractelor superconcentrate din cele mai valoroase plante
 • Are un efect afrodiziac natural
 • Creste atracția erotică și desăvârșește plăcerea sexuală
 • Produce ejaculări puternice și maximă satisfacție
 • Crește energia în timpul activității sexuale și o păstrează după, fără efecte nedorite în zilele următoare

El acționează asupra penisului unde facilitează relaxarea mușchiului neted al organelor erectile, sporind prin aceasta intrarea sângelui și retenția lui în organele erectile.

X-PILL  asigură atingerea apogeului sexual. Obținută din extracte de cea mai bună calitate, în combinația și cantitatea corectă, precum și ingredientele naturale de grad medical, capsula X-PILL oferă rezultate uimitoare, fără reacții adverse.

Ingrediente : Epimedium Grandiflorum Epimedium, Rhodiola Rosea, Panax Ginseng, Cinnamomum zeylanicum

 • Epimedium Grandiflorum Epimedium a fost folosită de mii de ani ca un stimulent al libidoului

  Cercetările medicale au descoperit că ingredientul activ este icariinul, care este folosit pentru a îmbunătăți funcțiile erectile. Un alt efect al Epidemiumului este permiterea instalării unui flux mai mare de sânge în penis. Face acest lucru permitând creșterea nivelului de oxid nitric, relaxând mușchii.

 • Rhodiola Rosea – excelent protector al sistemului imunitar, ameliorează sau restabilește apărarea organismului contra bolilor, asigură imunotoleranța, supraveghează activitatea imună față de procesele maligne. Menține echilibrul între sistemul imunitar și cel endocrin.
 • Panax Ginseng – utilizarea tradițională a Ginsengului este de a preveni și a ameliora slăbiciunea generală și de a furniza extra energie. De asemenea are și proprietăți afrodisiace.
 • Cinnamomum zeylanicum Polimerii polifenolici din componența scorțișoarei au multiple efecte benefice pentru organismul uman. Stimulează secreția insulinică, ajutând la menținerea glicemiei sub control. Cresc consumul glucidelor în mușchii striați, crescând astfel capacitatea de efort fizic. Sunt antioxidanți naturali, reducând procesele degradative și incidența afecțiunilor ce au la bază efectul nociv al radicalilor liberi. Reglează pofta de mâncare. Măresc rezistența organismului față de probleme circulatorii și cardiace.

Mod de prezentare CUTIE X 1 CAPSULĂ

Modalitati de plata

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “X Pill 1 Capsulă, stimulent sexual NATURAL”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0