Livrăm din stoc în 24-48h oriunde în țară! Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 500 lei.

Colac cauciuc gonflabil rotund

PRP Prețul inițial a fost: 95.00 lei.Prețul curent este: 95.00 lei.

Descriere scurtă produs:

Colac gonflabil din cauciuc, folosit pentru a ajuta în situații post -operatorii, cazuri de leziuni sau hemoroizi. Se utilizează pe scaune, scaune cu rotile, sau alte suprafețe plane.

Producător : Moretti Italia

Diametru : 42.5 cm

Colac cauciuc gonflabil rotund


Acest colac cauciuc gonflabil rotund poate fi folosit în prevenirea apariției hemoroizilor și a escarelor, dar totodată oferă un confort ridicat persoanelor care stau pe scaun perioade mari de timp, crescând comoditatea șezutului.

Este recomandat gravidelor, lăuzelor, femeilor care se recuperează după o naștere naturală (dificilă) sau persoanelor dupa intervenții chirurgicale în zona anală, persoanelor care suferă de hemoroizi, persoanelor care au nevoie de o pernă pentru a preveni apariția escarelor.

Colacul antiescare este un dispozitiv medical ce previne apariția escarelor și a hemoroizilor. Este special conceput pentru a elibera presiunea din zonele sensibile și este indicat pentru persoanele care suferă de escare sau hemorizi sau pentru lăuze.

Perna de tip colac se umflă la o presiune ce depinde de gradul de confort al utilizatorului, de greutatea acestuia dar nu mai mult de 0.5 atmosfere.

Utilizare

Umflați colacul și închideți supapa de admisie a aerului prin strangerea șurubului (ventil). Flexibilitatea colacului pneumatic este asigurată prin umflarea suficientă cu aer.

Se curață cu apă caldă și săpun.

După folosire,curățați și păstrați într-un loc răcoros și uscat cu o temperatură situația între 18-30 grade Celsius.Temperatura foarte ridicată sau foarte scazută va reduce perioada de folosire a dispozitivului.

Atenție

Nu se recomandă utilizarea colacului antiescare în contact direct cu corpul.

Pastrați departe de surse de căldură.

Nu lăsați la îndemana copiilor.

Nu săriți pe colacul de cauciuc.

Nu folosiți la înot dispozitivul.

Țineți deoparte de colțurile ascuțite.

Persoanele cu o greutate de 101 kg și peste , nu trebuie să se așeze pe dispozitiv.

Modalitati de plata

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Colac cauciuc gonflabil rotund”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20