Livrăm din stoc în 24-48h oriunde în țară! Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 500 lei.

Scaun WC de camera fix Standard

PRP 195.00 lei

Credit module tbi bank 3.3.9

48.85 Lei x 4 Luni

Descriere scurtă produs:

Scaun WC de camera fix cu cadru din aluminiu pentru pacienti de maxim 100 kg. reglabil in inaltime. Culoare: cadru gri si colac cu galeata gri inchis.

Scaunul cu olita se poate utiliza ca WC de camera, inaltator vas WC, se trece peste vasul de toaleta alegand inaltimea dorita, rol de cadru de siguranta pentru WC, pentru batrani care nu se pot deplasa singuri si au nevoie de toaleta WC in camera.

Scaun WC de camera fix


Scaun WC de camera fix are cadru din aluminiu sustine 100 kg fiind reglabil in inaltime. Culoare disponibila: cadru gri si colac cu galeata gri. Scaunul comoda, se poate utiliza ca WC de camera, inaltator vas WC in cazul pacientilor care au suferit operatii de şold, se trece peste vasul de toaleta alegand inaltimea dorita, rol de cadru de siguranta pentru WC, pentru batrani care nu se pot deplasa singuri si au nevoie de  toaleta WC in camera
Cadrul este din aluminiu, este usor, se pliaza pentru reducerea volumului ocupat, se regleaza in inaltime.
Colacul si capacul comodei sunt din PVC, vasul se sprijina pe doua glisiere, se scoate usor pentru a fi curatat. Recomandarea noastra este sa folositi un sac menajer introdus in vasul colector.
Dupa utilizare sacul menajer este inlocuit. Suporta o greutate de 100 kg

In locurile in care mai multe persoane utilizeaza acelasi WC, poate fi folosit ca masura suplimentara de igiena, utilizatorul nu mai are contact cu vasul de toaleta.

Caracteristici ale scaunului de toaleta 

Latime intre manere: 45 cm;
Adâncimea scaunului: 45,5 cm
Înălțimea spatelui: 36 cm
Reglare inălțime sezut : 42-51 cm
Greutate: 4,8 kg
Greutate maxima suportata: 100 kg.

Modalitati de plata
0