Livrăm din stoc în 24-48h oriunde în țară! Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 500 lei.

Pernă poziționare pacient

PRP Prețul inițial a fost: 195.00 lei.Prețul curent este: 195.00 lei.

Descriere scurtă produs:

Perna pentru poziționarea pacientului oferă un ajutor considerabil în efectuarea rutinei zilnice de îngrijire a unei persoane cu mobilitate redusă.

Culoare: auriu

Dimensiune: 42 x 36 x 6 cm

Pernă poziționare pacient


Acest dispozitiv de rotire a pacientului constă într-o pernă în formă de U, acoperită cu o husă din piele ecologică, prevazută cu fermoar. Materialul este impermeabil și permite o curățare ușoară. Perna este prevăzută cu câte 2 benzi tip mâner pe fiecare latură, ce ajută la manevrarea pacientului.
Interiorul dispozitivului este realizat din burete (polietilenă de înaltă densitate turnată prin injecție). Fiind un material greu deformabil, se asigură o perioadă îndelungată de utilizare.
Utilizarea acestui dispozitiv de întoarcere a pacientului este foarte simplă: trebuie să ridicați picioarele pacientului și să așezați perna sub genunchii acestuia, în crestăturile pernei, apoi sa trageți de spatele pacientului cu o mână, în timp ce, cu cealaltă mână, trageți de mânerul pernei.
Perna facilitează o mișcare de rotire, susținând corpul inferior al pacientului, astfel încât acesta poate fi rotit mult mai ușor, reducându-se considerabil efortul depus de ingrijitor.
Cu ajutorul acestei perne, rutina de îngrijire zilnică a bolnavului nu va mai fi o corvoadă, deoarece schimbarea scutecelor, a hainelor, a cearceafului sau așezarea pacientului pe oliță vor fi mult mai ușoare, reducând stresul atât pentru pacient, cât și pentru îngrijitor.

Dimensiune: 42 x 36 x 6 cm

Modalitati de plata
0