Livrăm din stoc în 24-48h oriunde în țară! Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 500 lei.

Elevator urcător pe scări cu roți LG2020

PRP 13,900.00 lei

Avans: 4,170.00 lei

Credit module tbi bank 3.3.9

746.48 Lei x 24 Luni

Descriere scurtă produs:

Elevator urcător pentru scări – este un dispozitiv pentru transportul persoanelor cu handicap locomotor pe scări în clădirile care nu sunt dotate cu lift. Acest sistem de transport nu necesită un montaj suplimentar, poate fi folosit practic pentru orice tip de scara, cu trepte în spirală, trapezoidale, de înălțime variabilă, pe scări înguste.

SKU: LG2020 Categorii: ,

Elevator urcător pe scări cu roți


Elevator urcător pentru scări – este un dispozitiv pentru transportul persoanelor cu handicap locomotor pe scări în clădirile care nu sunt dotate cu lift. Acest sistem de transport nu necesită un montaj suplimentar, poate fi folosit practic pentru orice tip de scara, cu trepte în spirală, trapezoidale, de înălțime variabilă, pe scări înguste. Operația de urcare coborâre scări este efectuată de un însoțitor instruit corespunzător. Deplasarea elevatorului este realizată prin tracțiune electrica cu un motor electric alimentat din acumulatorul intern:

Există mai multe situații în care poți avea nevoie de un elevator pentru scări, mai ales dacă locuiești sau lucrezi într-un imobil cu mai multe etaje sau ai nevoi speciale de mobilitate. Iată câteva exemple de situații în care un elevator pentru scări poate fi util:

1. Persoane cu mobilitate redusă: Elevatoarele pentru scări sunt esențiale pentru persoanele cu dizabilități sau pentru persoanele în vârstă care au dificultăți în a urca sau coborî scările. Aceste dispozitive oferă acces facil la toate etajele unei clădiri, eliminând bariera fizică a scărilor.

2. Clădiri comerciale: În clădirile comerciale, cum ar fi magazinele sau birourile, elevatorul pentru scări poate oferi o modalitate eficientă de a transporta clienții, angajații sau mărfurile între etaje, contribuind la creșterea accesibilității și eficienței.

3. Clădiri rezidențiale: Pentru persoanele care locuiesc în clădiri cu mai multe etaje, un elevator pentru scări poate fi o opțiune comodă pentru a se deplasa între nivelurile locuinței.

4. Instituții medicale: În spitale, clinici și alte instituții medicale, elevatorul pentru scări poate fi esențial pentru a transporta pacienții, personalul medical și echipamentul medical între etaje.

5. Clădiri publice: Clădirile publice, cum ar fi școlile, bibliotecile, muzeele și teatrele, pot beneficia de un elevator pentru scări pentru a asigura accesul persoanelor cu mobilitate redusă.

Utilizarea unui elevator pentru scări poate facilita considerabil accesibilitatea și mobilitatea în clădiri cu mai multe etaje.

Caracteristici tehnice elevator:

greutatea dispozitivului:51,2 kg
greutatea maximă a utilizatorului:160 kg
puterea motorului:350 w
dimensiunea maxime:53x84x157 cm
lățimea minima a treptei:58 cm ( de la perete, pana unde adancimea treptei este mai mare de 18 cm)
adâncimea minimă a treptei:18 cm
înălțimea maximă a treptei:23 cm (pentru modelul LG2020/30, inaltimea treptei de la 23 cm pana la 30 cm)
dimensiunile minime a platformei de pauza pentru tronson de scări în L: 75×75 cm
dimensiunile minime a platformei de pauza pentru tronson de scări în U: ´75×75 cm
viteza maximă (trepte/minut), cu acumulatorul încărcat: 36
acumulator:2×12 V 9Ah
autonomia cu un pasager de 80 kg : 2400 trepte (1200 urcare, 1200 coborâre), aproximativ 64 etaje in urcare, 64 in coborare
autonomia când încărcarea acumulatorului este pe rezervă: 40 trepte, aproximativ 3 etaje
încărcătorul acumulatorului: 230V, 50 Hz
temperatura de depozitare:-10 +40 grad. Celsius
temperatura de utilizare:0 + 40 grad. Celsius

Modalitati de plata

Atenție!: Acest produs este disponibil pentru achiziție în următoarele modalitați:

  1. Plata în rate – pentru această metodă de plată se alege Plată completă(integrală), apoi din pagina de finalizare comandă se selectează ratele dorite;
  2. Plata cu cardul – pentru această metodă de plată se alege Plată completă/integrală, apoi din pagina de finalizare comandă se alege plata prin card bancar(nu prin rate) și se plătește integral prin card;
  3. Plata parțială – pentru această metodă de plată se alege Plată prin avans, apoi din pagina de finalizare comandă se alege plata prin card bancar(nu prin rate) și se plătește un avans de 30% din valoarea produsului.

Livrarea se face in 10-15 zile lucratoare de la confirmarea comenzii
Produsul este disponibil pentru achiziție prin sistemul S.E.A.P

0