Livrăm din stoc în 24-48h oriunde în țară! Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 500 lei.

Dezinfectant pentru maini si tegumente, ALCHOSEPT 1 litru

PRP Prețul inițial a fost: 42.00 lei.Prețul curent este: 42.00 lei.

Descriere scurtă produs:

Dezinfectant pentru maini si tegumente este solutia potrivita pentru acele momente cand nu aveti la indemana apa si sapun. Avand o actiune rapida, ALCHOSEPT este des utilizat in cabinetele medicale, pentru dezinfectare, inainte si dupa fiecare contact cu pacientii.

Dezinfectant pentru maini si tegumente, ALCHOSEPT 1 litru


Igienizarea mainilor este esentiala in prevenirea si reducerea riscului de infectare cu virusuri si bacterii. Zilnic veniti in contact cu suprafete frecvent atinse si de alte persoane, iar atunci cand situatia nu permite spalarea imediata a mainilor, folosirea unei solutii dezinfectante este cea mai eficienta modalitate de a va proteja sanatatea, indiferent de mediul (medical, industrial, alimentar etc) in care va desfasurati activitatea.

Produsul are AVIZ BIOCID Nr. 4217BIO/01/12.24 eliberat de Ministerul Sanatatii – Comisia Nationala pentru Produse Biocide. Substanta activa: Etanol, concentratie in unitati metrice 85%.

Avantajele produsului:
  • dezinfectant profesional, de nivel sanitar, cu actiune rapida (85% alcool)
  • actiune virucida si bactericida certificata
  • efect anti-microbian si proprietati excelente de protectie a pielii
  • potrivit pentru dezinfectare igienica (30 secunde) sau chirurgicala (90 secunde) a mainilor
  • uscare rapida; nu necesita clatire
  • fara senzatie lipicioasa pe piele dupa aplicare
  • testat conform normelor UE în vigoare

Grupa principala 1: Dezinfectante si produse biocide

 

Tip de produs TP1: Este un produs biocid destinat igienei umane (dezinfectanti medicali). Solutie hidroalcoolica pentru dezinfectarea igienica si chirurgicala.

Categoria de utilizatori: profesionali, industriali, populatie.

Atentionari: A se folosi numai dupa ce au fost citite si intelese instructiunile de utilizare. Este recomandata depozitarea in spatii inchise, curate, bine aerisite, cu temperaturi cuprinse intre + 5 °C si + 30°C. Fiecare lot de livrare va fi insotit de documentul de certificare a calitatii, intocmit conform dispozitiilor legale in vigoare, respectiv declaratia de conformitate intocmita pe baza fiselor tehnice, a buletinelor de analiza si a avizului sanitar.

Modalitati de plata
0