Livrăm din stoc în 24-48h oriunde în țară! Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 500 lei.

Casca tip boneta cu Sampon AntiSeptik 2%

PRP 15.00 lei

Stoc epuizat

Descriere scurtă produs:

Boneta cu șampon cu 2% clorhexidină are efect antibacterian și antifungic, curăță, calmează și protejează scalpul, în doar 3 minute, fără apă și clătire

✓ Cu extracte din Aloe Vera și Mușețel, și cu alantoină, un cunoscut ingredient cu efect cicatrizant și antiiritant (cu pH 5.5). Mai conține ulei de migdale dulci, cu proprietăți emoliente, Provitamina B5 și Vitamina E.

✓ Fără latex (nu provoacă alergii și iritații), fără alcool și fără lanolină (nu încarcă pielea și o lasă să respire).

SKU: nxt-bsa Categorii: , ,

Casca tip boneta cu Sampon AntiSeptik 2%


Boneta cu șampon cu 2% clorhexidină reprezintă o soluție simplă și rapidă, fără să fie nevoie de apă și clătire, pentru menținerea unei igiene optime a părului și a scalpului, în orice condiții.
Este utilă, astfel, în cazul persoanelor spitalizate, aflate în terapie intensivă sau în imposibilitatea de a se deplasa.
Totodată, această ajută și la prevenirea infecțiilor cu bacterii și fungi, precum: Pseudomonus aeruginosa, Escherica Coli, Staphylococus Aureus, Candida albicans, Enterococcus hirae, Aspergillus brasiliensis. Acțiunea formulei pe baza de clorhexidină este una antimicrobiană și ajută la protejarea țesuturilor, având un efect calmant asupra zonelor iritate.
Elimină mâncărimile insuportabile și eliberează porii.
Un astfel de ritual zilnic de îngrijire adaptat se adresează și persoanelor cu nevoi speciale, dar și celor vârstnice, aflate în centre paliative sau chiar la domiciliu, în grijă celor dragi.
Gama Multi Care vine, totodată, și în sprijinul celor responsabili de toaletarea unei persoane care nu se poate îngriji singură, reducând efortul și eficientizând rezultatul dorit.

Cum folosiți boneta cu șampon

Pachetul conține o bonetă de unică folosință, discret parfumată, confecționată dintr-un material rezistent, dar extrem de moale și plăcut la atingere.
Tot ce aveți de făcut este să puneți boneta pe cap, să cuprindeți cu ea tot părul și să masați timp de trei minute, cu mișcări circulare, pe toată suprafața acesteia.
Pentru un plus de confort, puteți încălzi pachetul în cuptorul cu microunde timp de 20 secunde, la 700 W.
Temperatura produsului nu trebuie să depășească 40°C.
După folosire, aruncați la coșul de gunoi.

Precauții

Nu lăsăți produsul la îndemână copiilor sau în apropierea alimentelor și animalelor de companie.
Copiii cu vârstă mai mică de 12 ani, femeile însărcinate sau care alăptează trebuie să consulte medicul sau farmacistul înainte de utilizare.
Nu utilizați produsul dacă ambalajul este deteriorat.
Nu folosiți boneta după dată expirării înscrisă pe ambalaj.
Utilizarea trebuie monitorizată la persoanele cu tipuri de piele sensibilă și în cazul copiilor.
Produsul nu trebuie testat de persoanele care prezintă hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele conținute.
Evitați contactul cu ochii. În caz de contact, clătiți cu apă din abundență.
Ingerarea nu este considerată un potențial factor de risc însă, în cazul acesteia, consultați imediat medicul și arătați-i eticheta produsului.

Condiții de păstrare

Până la întrebuințare, păstrați ambalajul intact, ferit de umezeală și de temperaturi extreme.

Ingrediente

Digluconat de clorhexidină 2%, apă, parfum, pantenol (Provitamină B5), glicerină, alantoină, acetat de tocoferil (vitamina E), extract de Aloe Barbadensis (extract de aloe vera), extract de floare de Chamomilla Recutita (extract de mușețel), dimeticona, ulei de Amygdalus Dulcis (migdale dulci), fosfat de clorură de linoleamidopropil PG-dimoniu, lauril glucozidă, PEG-7 glyceryl cocoate, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu.
Compoziție material: material nețesut, moale, 30% vâscoză, 70% poliester.

Modalitati de plata
0