Livrăm din stoc în 24-48h oriunde în țară! Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 500 lei.

Cadru de mers din aluminiu

PRP Prețul inițial a fost: 239.00 lei.Prețul curent este: 239.00 lei.

Descriere scurtă produs:

Confecționat din aluminiu, ușor și confortabil în utilizare, ajustabil în înălțime în funcție de necesități.

Descriere:
Aluminiu + cauciuc antiderapant
Inaltime reglabila 76.5-94.5cm
Pliabil, pășitor/fix
Greutate suportata 110kg

Detalii tehnice:

Lățime totală: 60cm
Înălțime totală: 76.5-94.5cm
Adâncime totală: 52cm
Greutatea maximă a utilizatorului: 110kg
Greutatea cadrului: 2.4kg

Cadru de mers din aluminiu


Acest cadru de mers pliabil din aluminiu este un dispozitiv medical ortopedic, pentru susținerea echilibrului în timpul deplasării, așezării sau ridicării, util atât în interiorul cât și în exteriorul locuinței.

Cadru de mers fix asigură un suport maxim persoanelor cu dizabilități locomotorii temporare sau permanente, persoanelor aflate în faza de recuperare ca urmare a unor intervenții chirurgicale, persoanelor vârstnice, cu condiție fizică slabă sau echilibru precar.

Este destinat persoanelor cu probleme medicale și ar trebui utilizat sub atenta supraveghere.

Se poate utiliza atât în varianta fixă, cu ridicarea întregii greutati a cadrului pentru deplasare, simultan, cu ambele mâini, sau se poate folosi prin ridicarea și împingerea alternativă spre înainte, a fiecarei parți laterale a cadrului, concomitent cu piciorul utilizatorului.

Picioarele sunt prevazute cu orificii de reglare în înălțime adaptate necesităților utilizatorului și au terminații din cauciuc antiderapant. Se recomandă înlocuirea acestora în cazul în care se constată un grad ridicat de uzură.

Se poate plia foarte ușor doar prin apasarea unui buton aflat pe bara frontala a dispozitivului, în vederea depozitării și a transportului. 

Mânerele acestui cadru de mers pliabil sunt confecționate din material rezistent, plăcut la atingere și având o formă ergonomică.

Modalitati de plata
0