Livrăm din stoc în 24-48h oriunde în țară! Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 500 lei.

ActiMaris OROPHARYNX Spray

PRP 48.00 lei

Descriere scurtă produs:

Indicații

 • Inflamație a gingiilor (stomatită), afte
 • Dupa operatii dentare
 • Glosita / mucozită a cavității bucale
 • Amigdalita / amigdalitafaringita
 • Gură și gât uscat (faringită granulară sicca)
 • Laringita posterioara (cu esofagita de reflux)
 • Laringita acuta si cronica (laringita acuta si cronica)
 • Respirația urât mirositoare (halitoză)
 • Postoperator (după intervenții chirurgicale în zona gurii/ gâtului)
SKU: NXT-OROPHARYNX Categorii: , ,

ActiMaris OROPHARYNX Spray


Spray ActiMaris OROPHARYNX

 • Soluție hipertonică de apă de mare ionizată și hipoclorit de sodiu
 • Datorita hipertonicitatii / hiperosmolaritatii sale, solutia are efect decongestionant, dizolva placa si secretiile bucale / faringiene si reduce in acest fel reactia inflamatorie a membranei mucoase.
 • Profilaxia germenilor multirezistenți MRSA / VRE
 • Poate fi utilizat pe termen lung
 • Aplicarea este în general bine tolerată de cei care suferă de alergii.

Instrucțiuni de aplicare și dozaj
Apăsați pe pompă cu gura larg deschisă. În acest fel, un model de pulverizare larg realizează un volum adecvat și udă membrana mucoasei peretelui cavității bucale, a limbii și a zonei faringiene și laringiene. Lichidul rezidual poate fi înghițit.
Adulți și copii de la 2 ani:
Doza recomandată de ActiMaris® OROPHARYNX Spray: 1 – 2 pulverizări, de 4 – 5 ori pe zi (aproximativ la fiecare 4 ore)
Poate fi utilizat în timpul sarcinii și alăptării.
Copii mici (sub 2 ani) și sugari:
În funcție de cerere, 1 – 2 pulverizări, de 2 – 3 ori pe zi.
Consultați întotdeauna medicul pediatru înainte de a utiliza produsul pentru sugari sau copii mici.
La doza recomandată, conținutul de 50 ml (140 μl per pulverizare) este suficient pentru terapie timp de aprox. 3 săptămâni (aprox. 360 de pulverizări). La utilizarea ActiMaris® OROPHARYNX Spray, nu este posibil un supradozaj și nici nu există vreun efect sistemic. Soluția orofaringiană se dezintegrează în apă, sare și oxigen după contactul și reacția cu mucoasa. De asemenea, nu este posibilă o dependență / obișnuință față de soluția orofaringiană.
Ca alternativă, respectiv în plus, pentru a ajunge la afecțiuni mai profunde, respectiv la căile respiratorii inferioare, soluția de pulverizare poate fi inhalată cu ajutorul unui așa-numit nebulizator cu ultrasunete (dimensiunea aerosolului 3-5 μm) (de aproximativ 2-3 ori pe zi, în funcție de necesități). Pentru a face acest lucru, deșurubați cu grijă capacul și umpleți soluția pe un nebulizator cu ultrasunete adecvat. Vă rugăm să vă consultați în prealabil medicul dumneavoastră.

 

Toleranța tisulară și biocompatibilitatea

ActiMaris® NASAL Spray este adecvat pentru utilizarea pe termen lung (>24h) și repetată în procesele de iritare a mucoaselor, deoarece toleranța tisulară și biocompatibilitatea au fost dovedite și în cazul aplicațiilor repetate sau multiple. Aplicarea este aproape nedureroasă și este, în general, bine tolerată de persoanele care suferă de alergii.

Efecte secundare și contraindicații

Până în prezent, nu se cunosc efecte secundare.
Contraindicație în caz de alergie la ingrediente (nu a fost observată până în prezent).
Interacțiuni

Dacă este utilizat corect, nu sunt de așteptat interacțiuni – chiar și cu terapiile antibiotice sistemice necesare. O terapie locală combinată cu un alt preparat endonasal nu este necesară sau nu este recomandată datorită efectului optim al acestuia pentru indicațiile specificate. Vă rugăm să vă consultați medicul dumneavoastră din motive de siguranță, dacă doriți să utilizați sistematic alte medicamente în asociere.

Instrucțiuni generale de siguranță

A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Vă rugăm să evitați contactul direct cu țesăturile colorate, deoarece hipocloritul de sodiu conținut poate avea un efect de oxidare sau de albire! Clătiți imediat cu apă după contactul cu țesături colorate.

Ingrediente și date tehnice

Apă, sare de mare, hipoclorit de sodiu. Soluție limpede, incoloră, alcalină și hipertonică de sare de mare, cu miros caracteristic; conține 1,2 % sare de mare (Sal Maris), 0,04 % NaOCl și 0,004 % HOCl. 9.Instrucțiuni de depozitare, termen de valabilitate, perioadă de utilizare
ActiMaris® NASAL Spray trebuie depozitat la temperatura camerei între +5° și +25° C. Protejați spray-ul de contactul direct cu lumina solară și/sau de căldură.

Termenul de valabilitate este de 30 de luni.

Data de expirare curentă este imprimată pe ambalaj.

După deschiderea spray-ului, perioada de utilizare este de 3 luni.

Modalitati de plata
0