Livrăm din stoc în 24-48h oriunde în țară! Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 500 lei.

Abena Slip Premium – scutece realizate din materiale complet respirabile, 3100ml, M3

PRP Prețul inițial a fost: 85.00 lei.Prețul curent este: 85.00 lei.

Descriere scurtă produs:

ABENA Slip este gama Abena Premium de scutece realizate din materiale complet respirabile. Au formă anatomică si sunt recomandate adultilor ce se confrunta cu probleme de incontinență, de la formele moderate, până la cele severe.

Pentru a alege mărimea corectă, vă rugăm să vizualizați tabelul cu mărimi și informații.

SKU: Abena-Slip-M3 Categorii: , , ,

Abena Slip Premium – scutece realizate din materiale complet respirabile, 3100ml, M3


ABENA Slip este gama Abena Premium de scutece realizate din materiale complet respirabile. Au formă anatomică si sunt recomandate adultilor ce se confrunta cu probleme de incontinență, de la formele moderate, până la cele severe. Stratul interior, de înalta calitate datorita tehnologiei Top-Dry ,asigură o absorbție rapidă și eficienta, mentinand mai mult timp epiderma curata si uscata.

O combinație de diverse bariere elastice (vizibile și invizibile) oferă protecție totala împotriva scurgerilor (360 de grade). Când aceste funcționalități sunt asociate, se mentine un PH natural la nivelul epidermei. Sistemul de neutralizare a mirosurilor ofera confort si discretie. Benzile duble, flexibile, asigură o fixare optimă și o repoziționare ușoară. Indicatorul de umiditate arata cand este necesara schimbarea scutecului. Produsele sunt testate dermatologic.

Avantajele produsului:

  • Produsul nu contine latex;
  • Barierele din zona inghinala si din jurul stratului absorbant previn scurgerile si asigura o fixare perfecta;
  • Produsul permite pielii sa respire, asigurand confor deplin pentru o perioada indelungata. Mentine astfel integritatea epidermei;
  • Benzi laterale flexibile, prevazute cu elastic suplimentar, asigura o aplicare usoara. Sunt adaptabile oricarui tip de forme anatomice;
  • Controlul mirosurilor neplacute este un factor esential in asigurarea discretiei. Produsele ABENA destinate incontinentei au fost gandite astfel incat sa asigure un nivel minim de transfer al mirosurilor neplacute;
  • Tehnologia Unica Top-Dry permite absorbtia rápida, eficienta, si mentine pielea uscata;
  • Indicatorul de umiditate este o banda ce monitorizeaza nivelul lichidului stocat in scutec. Isi schimba culoarea odata cu cantitatea absorbita, facilitand decizia asupra necesitatii schimbarii scutecului;
  • O combinatie intre 100% respirabilitate, sistem Top-Dry si protectie impotriva scurgerilor, permite pielii sa ramana uscata si sanatoasa, chiar si in urma urinarilor multiple, mentinandu-i un pH natural.
  • Sistemul cu picaturi indica nivelul de absorbtie. Cu cat sunt mai multe picaturi indicate pe pachet, cu atat mai mare este nivelul de absorbtie al produsului. Nivelul minim de absorbtie este de 1, cel maxim este de 9 picaturi.
  • Structura unica a stratului nostru absorbant asigura o dispersie uniforma si o incapsulare a lichidului, ce permite mentinerea pielii uscate, chiar si dupa multiple urinari.

Tabel mărimi scutece:

Mărime:Nivel absorbțieNr. buc.
Abena Slip XS2 Premium2000 ml26 buc
Abena Slip M1 Premium2400 ml25 buc
Abena Slip M2, Premium3100 ml23 buc
Abena Slip M3, Premium2300 ml25 buc
Abena Slip M4, Premium3600 ml21 buc
Abena Slip L1 Premium2500 ml26 buc
Abena Slip L2, Premium3100 ml22 buc
Abena Slip L3, Premium3600 ml20 buc
Abena Slip L4, Premium4000 ml18 buc
Abena Slip XL2, Premium3400 ml21 buc
Abena Slip XL4, Premium4000 ml12 buc
Abena Slip XXL1 Premium2250 ml10 buc

Instructiuni de utilizare

Scutecul destinat adultilor care se confrunta cu incontinenta moderata sau severa este recomandat persoanelor imobilizate ori aflate in diverse situatii grave . Identificarea dimensiunilor se face in functie de sistemul de coduri de culori, nume si numere inscrise pe ambalaj. Masurati intotdeauna circumferinta soldului si optati pentru nivelul de absorbite adecvat (pentru a evita scurgerile).

Pliati scutecul pe lungime, pentru a crea o forma curbata. Treceti scutecul din fata spre spate. Fixati benzile laterale si asigurati-va ca cele prevazute in zona inghinala sunt corect mulate pe forma anatomica a utilizatorului.

Scutecul poate fi aplicat si din pozitie verticala (atat de catre pacient, dar si asistat), ori din pozitia culcat. Urmariti brosura noastra pentru detalii referitoare la o aplicare corecta.

Nordic Swan reprezinta eticheta de mediu oficiala in Scandinavia. Produsele care detin aceasta certificare corespund reglementarilor stricte cu privire la protectia mediului in ceea ce priveste materiile prime, procesul de fabricatie, utilizarea, documentatia si siguranta.

Modalitati de plata
0