Livrăm din stoc în 24-48h oriunde în țară! Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 500 lei.

Rolator cu 4 roti ajustabil pe inaltime si pliabil

PRP Prețul inițial a fost: 395.00 lei.Prețul curent este: 295.00 lei.

Descriere scurtă produs:

Rolatorul este un dispozitiv medical conceput pentru a veni in sprijinul persoanelor cu handicap ce sufera de dizabilitati locomotorii precum si a persoanelor varstnice, persoane care au dificultati in a-si mentine echilibrul neputandu-se deplasa in siguranta fara un punct de sprijin sau fara ajutorul unei alte persoane.

Rolator cu 4 roti ajustabil pe inaltime si pliabil


Acest dispozitiv este folosit in general de persoane varstnice si usureaza semnificativ deplasarea la cumparaturi sau la plimbarea de zi cu zi.

Rolatorul este un punct de sprijin suplimentar pentru utilizator ce ii da incredere ca se poate deplasa independent pentru desfasurarea anumitor activitati.

Manerele ergonomice pe care se sprijina in timpul mersului se regleaza in inaltime adaptand rolatorul la statura utilizatorului. Manerele sunt prevazute cu frane ce dau siguranta utilizatorului in deplasare.

Corpul rolatorului este confectionat din otel rezistent si durabil, vopsit in pulberi epoxi. Este pliabil, reducand astfel volumul ocupat la transport.

Rolatorul este echipat cu un cos pentru transportul cumparaturilor sau a obiectelor personale si cu o bancheta prin care se transforma intr-un scaun pentru odihna in timpul deplasarilor.

Ajustabil pe inaltime, realizat din aluminiu si PVC. Rolatorul dispune de frana de mana si este pliabil.

Detalii tehnice:
Latime totala: 59cm
Latime sezut: 34cm
Inaltime totala: 81-92cm
Adancime totala: 64cm
Adancime sezut: 34cm
Greutatea maxima a utilizatorului: 110kg
Greutatea rolatorului: 7kg

Modalitati de plata
0