Livrăm din stoc în 24-48h oriunde în țară! Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 500 lei.

Pansament de tifon cu parafină, 10buc

PRP 27.00 lei

Descriere scurtă produs:

Pansamentul de tifon cu parafina LOMATUELL ® H consta dintr-o plasă de bumbac, impregnata cu parafina alba. Pansamentul pentru plagi este acoperit pe ambele fete cu o hartie de pergament. Aceasta este o piasa tesuta, cu ochiuri, cu o baza de unsoare rezistenta Ia apa, neaderenta.

Pansamentul de tifon cu parafina LOMATUELL ® H este proiectat pentru a fi utilizat Ia tratarea locurilor de donare a pielii, ulcus cruris, ulcere decubitale, arsuri, taieturi și escoriatii.

Pachetul conține 10 bucăti.

SKU: NXT-NAWAP Categorii: , ,

Pansament de tifon cu parafină, L&R, 10×10 cm, 10buc


Ambalare:

Pachetul conține 10 bucăti.

Proprietati:

 • Tulul cu ochiuri mari ajuta la drenarea exsudatului,
 • parafina alba previne aderenta la rana, permite schimbarea pansamentului fara traume, asigura o perioada de vindecare calma a ranilor si sustine procesul natural de vindecare,
 • produsul poate fi taiat,
 • un bun drenaj al exsudatului din rana,
 • poate fi utilizat impreuna cu pansamente secundare,
 • schimbarea pansamentelor fara traumatisme.
 • Compozitie: bumbac (tul cu ochiuri mari) si vaselina alba, acoperite cu hartie pergament.

Un pansament de tifon cu parafină poate fi util într-o varietate de situații în care este necesară protecția și vindecarea rănilor. Iată câteva exemple de când poți folosi un astfel de pansament:

 1. Arsuri: Dacă ai suferit o arsură ușoară, poți aplica un pansament de tifon cu parafină pentru a proteja zona afectată. Vaselina ajută la menținerea hidratării pielii și poate calma disconfortul.
 2. Tăieturi și zgârieturi: Atunci când te-ai tăiat sau ai obținut o zgârietură, pansamentul de tifon cu parafină poate ajuta la prevenirea infecțiilor și la accelerarea procesului de vindecare. Parafina formează o barieră protectoare asupra rănii și menține zona umedă, ceea ce poate încuraja vindecarea.
 3. Înțepături de insecte: Dacă ai fost mușcat de o insectă și pielea s-a iritat sau s-a înroșit, aplicarea unui pansament de tifon cu parafină poate oferi alinare și protecție. Acesta poate ajuta la calmarea mâncărimii și la reducerea inflamației.
 4. Piele uscată și crăpată: Dacă ai zone de piele uscată și crăpată, poți aplica pansamentul pe zona afectată și lăsa parafină să acționeze pentru a repara pielea.

Este important de menționat că pansamentul cu parafină este potrivit pentru utilizare pe răni mici și superficiale.
Pansamentul de tifon cu parafina LOMATUELL ® H este de unica folosinta si nu trebuie sa fie resterilizat. Produsul este steril atata timp cat pachetul ramane nedeschis si nedeteriorat.

Pansamentul de tifon cu parafina LOMATUELL ® H este produs In conformitate cu specificatiile conditiilor de igiena.
Produsul este sterilizat prin iradiere, In conformitate cu Dl N EN ISO 11137, partea 1-3.

Modalitati de plata

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pansament de tifon cu parafină, 10buc”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0