Livrăm din stoc în 24-48h oriunde în țară! Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 500 lei.

Holter EKG Contec TLC5000

PRP Prețul inițial a fost: 3,950.00 lei.Prețul curent este: 3,950.00 lei.

Descriere scurtă produs:

Holter EKG CONTEC TLC5000 se adresează pacienților care acuză palpitații dar și atunci când medicul consideră că simptomatologia sau boala ar putea fi legată de existența unor tulburări de ritm.

Înregistrează bătăile inimii pe o perioadă de 24 ore, astfel existând șansa de a înregistra modificările de ritm care apar intermitent.

SKU: NXT-TLC5000 Categorii: , ,

Holter EKG Contec TLC5000


Holter EKG CONTEC TLC5000 este un dispozitiv de mici dimensiuni, alimentat de baterii, care înregistrează activitatea inimii.

Holter EKG CONTEC TLC5000 înregistrează electrocardiograma (EKG) dumneavoastră în continuu.

Un EKG obişnuit poate diagnostica ritmul și frecvenţa cardiacă, precum şi alte anomalii care pot afecta funcția cardiacă normală. Totuşi, de cele mai multe ori, simptomele cardiace apar acasă, la serviciu sau în alte circumstanţe unde nu puteţi beneficia imediat de un EKG.

Poate că aţi simţit nereguli ale ritmului cardiac, palpitaţii, durere în piept, pauze al inimii care nu apar în momentul în care se efectuează EKG, deoarece sunteți conectat la aparat pentru o perioadă foarte scurtă de timp. Monitorizarea pentru o perioadă mai lungă de timp este necesară pentru înregistrarea acestor evenimente.

Ce presupune monitorizarea Holter ECG?

Monitorizarea Holter ECG presupune atașarea unor electrozi adezivi la nivelul toracelui și conectarea acestora la un aparat de dimensiuni mici care este purtat sub haine.

După încheierea perioadei de monitorizare (de obicei 24 ore, dar uneori chiar și 48/72 ore) electrozii se deconectează și înregistrarea se descarcă pentru interpretarea datelor. Medicul va analiza atent ritmul cardiac înregistrat și toate evenimentele petrecute în timpul monitorizării.

În urma analizei acestor date se va stabili dacă simptomele pacientului se datorează unei tulburări de ritm sau de conducere.

Există riscuri asociate acestei monitorizări?

Nu. Electrozii atașati au scopul doar de a înregistra activitatea electrică a inimii și nu există niciun risc de a emite impulsuri electrice care să fie percepute de pacient sau care ar putea să perturbe activitatea inimii.

Modalitati de plata
0