Livrăm din stoc în 24-48h oriunde în țară! Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 500 lei.

Branule, cutie 100buc

PRP 77.00 lei82.00 lei

Descriere scurtă produs:

Branulele reprezintă dispozitive medicale utilizate pentru accesul venos în scopul administrării de medicamente, soluții intravenoase, transfuzii de sânge sau pentru prelevarea de probe de sânge. Branulele sunt proiectate pentru a asigura un acces venos sigur, eficient și confortabil, atât pentru pacienți, cât și pentru personalul medical.
Branulele sunt fabricate conform celor mai înalte standarde de sterilizare și siguranță, asigurând un produs de încredere și igienic pentru utilizare medicală.
Calitatea superioară, siguranța și gradul ridicat de igienă asigură un produs de încredere pentru profesioniștii din domeniul medical.

Branule, cutie 100buc


Dispozitive medicale destinate administrarii prin infuzare (perfuzare) intravenoasa intermitenta a fluidelor medicamentoase, printr-o vena periferica. Cateterele cu valva pot fi utilizate fara riscul aparitiei de tromboflebite deoarece sunt fabricate din PTFE (poli-tetra-fluoro-etilen) si polipropilena. PTFE-ul este unul dintre cele mai bio-compatibile materiale cunoscute la ora actuala , are cel mai scazut coeficient de frecare si reduce astfel riscurile de blocare in peretii vasculari.
– Ac atraumatic, apirogen, latex free, din otel inoxidabil, cu fanta la extremitatea distala ptr. a vizualiza pozitia cateterului;
– Capacelul special proiectat impiedica contaminarea in timpul in care valva nu este utilizata.
– Branulele sunt prevazute cu valva de injectare colorata conform codului international ( diferit in functie de marime) si aripioare laterale pentru administrarea de extra medicatie fara dureri.
– Netoxice, apirogene.
– Ambalate si etichetate conform EU-Medical Devices.
-Sunt fabricate in concordanta cu normele ISO 9001 si ISO13488 si detin marca CE conform Directivei Europene 93/42/EEC.
-Prezentare: cutie cu 100 buc

Modalitati de plata
0