Livrăm din stoc în 24-48h oriunde în țară! Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 500 lei.

Aparat terapie prin presiune negativa VivereX

PRP Prețul inițial a fost: 1,547.00 lei.Prețul curent este: 1,190.00 lei.

Descriere scurtă produs:

VivereX® este un sistem de terapie prin presiune negativă, de unică folosință, fără canistre. Kitul de terapie VivereX® este conceput pentru o perioadă de tratament de 10 zile.

Pansamentele pentru plăgi, gata de utilizare, pot fi aplicate cu ușurință și conectate la pompa mică VivereX®. Dispozitivul în sine funcționează cu două baterii și operează cu o presiune negativă de -120 mmHg.

Aparat terapie prin presiune negativa VivereX


Este recomandat pentru prevenirea complicațiilor postoperatorii ale plăgilor și, de asemenea, pentru:

  • răni acute
  • răni cronice cu cantitate mică sau medie de secreție
  • grefe de piele
  • escare
  • ulcerele diabetice
  • ulcer de picior
  • incizie chirurgicală curată și închisă
  • răni dehiscente subacute
  • răni traumatice
  • arsuri de gradele I și II

Avantaje:

De încredere
Pansamentul pentru plăgi gata de utilizare absoarbe exudatul și permite evaporarea umidității. De asemenea, ajută la prevenirea pătrunderii bacteriilor în rană. Indicatorii dispozitivului vă arată dacă terapia funcționează corespunzător sau dacă sunt necesare modificări.

Ușor
Aplicați pansamentul pentru plăgi care este gata de utilizare. Apăsați butonul de pornire. Începeți terapia și lăsați VivereX® să își facă treaba. Este atât de simplu!

Eficient din punct de vedere al costurilor
Ușurința de utilizare permite externarea pacienților din spital mult mai devreme, iar acest aspect determină reducerea costurilor. De asemenea, pansamentele gata de utilizare care nu necesită o schimbare frecventă și care se înlocuiesc foarte rapid, ajută la o reducere a costurilor față de terapiile clasice. VivereX este, de asemenea, o modalitate rentabilă de a oferi terapie prin presiune negativă pentru vindecarea plăgilor pacienților din mediul ambulatoriu.

Mica pompă VivereX® este convenabilă și ușor de utilizat.

Pompa VivereX® este silențioasă în timpul funcționării, astfel încât pacienții își pot continua activitățile zilnice obișnuite, în timp ce dispozitivul lucrează discret.

Dispozitivul, mic și ușor, se potrivește cu ușurință în buzunarul pantalonilor. VivereX® poate contribui astfel la mobilizarea timpurie a pacientului. VivereX® este prevăzut, de asemenea, cu o clemă pe spate, astfel încât poate fi prins de orice centură.

Designul multistrat al pansamentului asigură un nivel adecvat de absorbție a exsudatului, astfel încât pansamentul nu trebuie schimbat atât de frecvent. Este un pansament rezistent și complex, care grăbește vindecarea și necesită schimbări minime.

Disponibil în două mărimi, pansamentul poate fi utilizat pentru multe tipuri de răni și este confortabil pentru pacienți. Datorită stratului delicat de silicon adeziv, îndepărtarea este practic nedureroasă.

 

Modalitati de plata
0